Gamba’s

Gamba’s zijn een heerlijk en smakelijk ingrediënt dat je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept worden de gamba’s gebakken in een heerlijke saus van knoflook, chilipepers, citroensap en koriander. Het resultaat is een heerlijke, pittige maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 500 gram gamba’s
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 rode chilipepers, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 eetlepel koriander, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook en chilipepers toe. Bak deze ongeveer 2 minuten.

3. Voeg de gamba’s toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

4. Voeg het citroensap, koriander, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

5. Verdeel de gamba’s over een ovenschaal en zet deze in de oven. Bak de gamba’s ongeveer 10 minuten.

6. Serveer de gamba’s met wat extra citroensap en koriander.

Gamba’s

Geef een reactie

Schuiven naar boven