Gado gado indonesisch

Gado Gado is een traditionele Indonesische salade die bestaat uit een mix van groenten, kroepoek, pindasaus en een ei. Het is een heerlijke, gezonde en veelzijdige maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. In dit recept leer je hoe je een authentieke Gado Gado kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes gekookte kousenband
– 2 kopjes gekookte wortelen
– 2 kopjes gekookte bloemkool
– 2 kopjes gekookte sperziebonen
– 2 kopjes gekookte aardappelen
– 2 kopjes gekookte komkommer
– 2 eieren
– 1 kopje kroepoek
– 1 kopje pindasaus

Bereidingswijze:

1. Kook de kousenband, wortelen, bloemkool, sperziebonen, aardappelen en komkommer in een grote pan met water. Laat het ongeveer 10 minuten koken.

2. Kook de eieren in een andere pan met water. Laat het ongeveer 8 minuten koken.

3. Verdeel de gekookte groenten over 4 borden.

4. Schil de eieren en snijd ze in plakjes. Verdeel de plakjes ei over de borden.

5. Verdeel de kroepoek over de borden.

6. Serveer de pindasaus erbij.

7. Geniet van je Gado Gado!

Gado gado indonesisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven