Fruitcake

Fruitcake is een heerlijke traktatie die je kunt maken voor elke gelegenheid. Het is een klassieke taart die wordt gemaakt met een verscheidenheid aan verschillende soorten fruit, waaronder rozijnen, abrikozen, kersen en pruimen. Deze fruitcake is een heerlijke combinatie van zoete smaken en heerlijke texturen. Hieronder volgt een recept voor een heerlijke fruitcake.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 1 kopje suiker
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 1 theelepel vanille-extract
– 1 kopje gemengd gedroogd fruit (rozijnen, abrikozen, kersen, pruimen, etc.)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom.

3. Voeg de gesmolten boter, suiker, eieren, melk en vanille-extract toe aan de kom en mix tot een glad beslag.

4. Voeg het gemengde gedroogde fruit toe aan het beslag en meng goed.

5. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

6. Bak de cake in de oven gedurende 45 minuten of totdat een satéprikker er schoon uitkomt.

7. Laat de cake afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Geniet van je heerlijke fruitcake!

Fruitcake

Geef een reactie

Schuiven naar boven