Frambozentaart

Frambozentaart is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taart is heerlijk fris en licht, met een zoete frambozensmaak. Het is een perfecte traktatie voor een verjaardag, een feestje of gewoon als een lekker tussendoortje. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke frambozentaart.

Ingrediënten:

– 200 gram bloem
– 100 gram suiker
– 125 gram boter
– 2 eieren
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel vanille extract
– 250 gram frambozen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een glad geheel.

3. Vet een springvorm in met boter en bestuif deze met bloem.

4. Verdeel het deeg over de springvorm en druk het aan.

5. Verdeel de frambozen over het deeg.

6. Bak de taart in de oven gedurende 25-30 minuten.

7. Laat de taart afkoelen en serveer deze met poedersuiker.

Eet smakelijk!

Frambozentaart

Geef een reactie

Schuiven naar boven