Flensjes

Flensjes zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Ze zijn lekker als ontbijt, lunch of als tussendoortje. In dit recept leer je hoe je zelf flensjes kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 eieren

– 2 eetlepels melk

– 2 eetlepels bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel suiker

– Snufje zout

– Boter of olie om in te bakken

Bereidingswijze:

1. Klop de eieren met de melk in een kom.

2. Voeg de bloem, bakpoeder, suiker en zout toe en meng alles goed.

3. Verwarm een koekenpan met wat boter of olie.

4. Giet een klein beetje van het beslag in de pan en bak de flensjes aan beide kanten goudbruin.

5. Serveer de flensjes met wat stroop of jam.

Eet smakelijk!

Flensjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven