Filetlapjes

Filetlapjes zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Ze zijn perfect als lunch of als bijgerecht bij een avondmaaltijd. In dit recept worden de filetlapjes gebakken in een pan met wat olie en kruiden. De filetlapjes worden geserveerd met een frisse salade en een knapperig stukje brood.

Ingrediënten:

– 500 gram filetlapjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de filetlapjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

3. Voeg de kruiden toe en roer goed door.

4. Bak de filetlapjes nog een paar minuten, totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de filetlapjes met een frisse salade en een knapperig stukje brood.

Filetlapjes

Geef een antwoord

Schuiven naar boven