Eigeel

Eigeel is een heerlijk ingrediënt dat veel verschillende gerechten kan maken. Het is een veelzijdig ingrediënt dat zowel zoet als hartig kan worden bereid. In dit recept zullen we een heerlijke zoete versie maken. We zullen eigeel gebruiken om een heerlijke, romige custard te maken die perfect is als toetje of als tussendoortje.

Ingrediënten:

– 4 eieren

– 1/2 kopje suiker

– 1/2 kopje melk

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/4 theelepel zout

Instructies:

1. Klop de eieren en suiker samen in een kom totdat het een lichtgele kleur krijgt.

2. Voeg de melk, vanille-extract en zout toe en klop alles goed door elkaar.

3. Verwarm een steelpan op middelhoog vuur en voeg het eimengsel toe.

4. Roer het mengsel constant met een houten lepel totdat het begint te dikken.

5. Haal de pan van het vuur en laat de custard afkoelen.

6. Serveer de custard in kleine kommetjes en garneer met wat vers fruit.

Geniet van je heerlijke eigeel custard!

Eigeel

Geef een reactie

Schuiven naar boven