Eenpansgerecht

Pasta met spinazie en feta is een heerlijk en makkelijk eenpansgerecht. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. De combinatie van de knapperige spinazie, de zoute feta en de smaakvolle pasta maakt dit gerecht heerlijk. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 350 gram pasta

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 200 gram spinazie

– 100 gram feta, in blokjes

– 2 eetlepels pijnboompitten

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze 2 minuten.

4. Voeg de feta en de pijnboompitten toe en bak nog 1 minuut.

5. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Eenpansgerecht

Geef een reactie

Schuiven naar boven