Eendenborst

Eendenborst is een heerlijk gerecht dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een klassieker die je met een paar eenvoudige ingrediënten kunt bereiden. In dit recept gebruiken we eendenborst, knoflook, sjalot, witte wijn, boter, tijm en peper. De eendenborst wordt gebakken in de oven en krijgt een heerlijke smaak door de knoflook, sjalot, witte wijn, boter, tijm en peper. Het resultaat is een heerlijk gerecht dat je met een salade of aardappelen kunt serveren.

Ingrediënten:

– 2 eendenborsten
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 sjalot, fijngehakt
– 1/2 kopje witte wijn
– 2 eetlepels boter
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de eendenborsten in een ovenschaal en bestrijk ze met de knoflook, sjalot, witte wijn, boter, tijm, zout en peper.

3. Bak de eendenborsten in de oven gedurende 25 minuten.

4. Haal de eendenborsten uit de oven en laat ze 5 minuten rusten.

5. Serveer de eendenborsten met een salade of aardappelen.

Eendenborst

Geef een reactie

Schuiven naar boven