Dunne pannenkoeken

Pannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Deze dunne pannenkoeken zijn eenvoudig te maken en zijn een lekkere traktatie voor iedereen. Ze zijn licht en luchtig en kunnen worden geserveerd met allerlei verschillende toppings. Hier is een recept voor dunne pannenkoeken dat iedereen kan maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 1/2 kopjes melk
– 2 eetlepels boter, gesmolten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout.

3. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en mix tot een glad beslag.

4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

5. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan en giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan.

6. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

7. Serveer de pannenkoeken met vers fruit, stroop of poedersuiker.

Geniet van je dunne pannenkoeken!

Dunne pannenkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven