Draadjesvlees sylvia witteman

Draadjesvlees is een heerlijk gerecht dat al jarenlang populair is. Het is een eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. In dit recept van Sylvia Witteman wordt draadjesvlees gemaakt met een heerlijke saus van tomaten, uien en paprika. Het is een heerlijk gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken en dat je in een mum van tijd op tafel hebt.

Ingrediënten:

– 500 gram draadjesvlees
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 rode paprika’s, in blokjes
– 2 blikjes tomatenblokjes
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 eetlepels komijnpoeder
– 2 eetlepels korianderpoeder
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui, knoflook en paprika toe. Bak de groenten op middelhoog vuur tot ze zacht zijn.

2. Voeg het draadjesvlees toe en bak het vlees tot het gaar is.

3. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

4. Serveer het draadjesvlees met rijst of aardappelen.

Draadjesvlees sylvia witteman

Geef een reactie

Schuiven naar boven