Draadjesvlees sucadelappen

Draadjesvlees sucadelappen is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een heerlijke combinatie van sappig draadjesvlees, gecombineerd met de zoete smaak van de sucadelappen. Dit gerecht is een echte aanrader voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Ingrediënten:

– 500 gram draadjesvlees
– 500 gram sucadelappen
– 2 uien
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de uien en knoflook fijn.

3. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de uien en knoflook aan.

4. Voeg het draadjesvlees toe en bak dit aan totdat het gaar is.

5. Voeg de tomatenpuree, paprikapoeder, komijnpoeder, kurkuma, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar.

6. Voeg de sucadelappen toe en bak deze mee totdat ze gaar zijn.

7. Verdeel het draadjesvlees en de sucadelappen over een ovenschaal en zet de schaal in de oven.

8. Bak het gerecht in ongeveer 20 minuten gaar.

9. Serveer de draadjesvlees sucadelappen met wat aardappelpuree of rijst.

Draadjesvlees sucadelappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven