Dorado

Dorado is een heerlijk, sappig visgerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een geweldige manier om vis te eten, omdat het zo veelzijdig is. Je kunt het klaarmaken met allerlei verschillende kruiden, sauzen en groenten. In dit recept gebruiken we kruiden, knoflook, citroen en olijfolie om de dorado te bereiden. Het resultaat is een heerlijk, smaakvol gerecht dat je meteen kunt serveren.

Ingrediënten:

– 2 dorado filets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1/2 citroen, in partjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de dorado filets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper in een kom en bestrijk de dorado filets hiermee.

4. Leg de citroen partjes op de dorado filets.

5. Bak de dorado in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de dorado met een salade of groenten naar keuze.

Dorado

Geef een reactie

Schuiven naar boven