Dorade oven marokkaans

Dorade oven Marokkaans is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van de smaken van Marokkaanse kruiden, zoals komijn, kurkuma, paprika en knoflook, met de zachte smaak van dorade. Het resultaat is een heerlijk gerecht dat je met je hele gezin kunt genieten. Hieronder volgt het recept voor dorade oven Marokkaans.

Ingrediënten:

– 4 doradefilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel paprika
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 citroen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de doradefilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de komijn, kurkuma, paprika, knoflookpoeder, zout en peper in een kom en bestrijk de doradefilets hiermee.

4. Snij de citroen in plakjes en leg deze op de doradefilets.

5. Bak de doradefilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de dorade oven Marokkaans met een salade of rijst.

Eet smakelijk!

Dorade oven marokkaans

Geef een reactie

Schuiven naar boven