Dille

Dille is een veelzijdige kruid dat veel gebruikt wordt in de keuken. Het heeft een frisse, anijsachtige smaak die heerlijk is in salades, soepen, sauzen en gerechten met vis. Dille is ook een geweldige manier om een gerecht een extra smaak te geven. Hier is een recept voor een heerlijke dille-saus die je kunt gebruiken bij vis, kip of groenten.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels fijngehakte dille
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 eetlepel mosterd
– 1 theelepel honing
– 1 theelepel knoflookpoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Meng alle ingrediënten in een kom.

2. Roer goed totdat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

3. Breng op smaak met zout en peper.

4. Serveer bij vis, kip of groenten. Geniet ervan!

Dille

Geef een reactie

Schuiven naar boven