Diamanthaas – allerhande

Dit recept voor diamanthaas met allerhande is een heerlijke manier om een gezonde maaltijd te bereiden. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. De diamanthaas wordt gebakken in een pan met olijfolie en kruiden, en vervolgens geserveerd met een mix van groenten, zoals paprika, ui, knoflook, courgette en tomaat. Deze maaltijd is een goede bron van eiwitten, vezels en vitamines. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 ui, gesnipperd

– 1 paprika, in blokjes

– 1 courgette, in blokjes

– 1 tomaat, in blokjes

– 2 eetlepels kruiden naar keuze (bijvoorbeeld oregano, basilicum, tijm, etc.)

– 500 gram diamanthaas

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de knoflook, ui, paprika, courgette en tomaat toe en bak de groenten ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de kruiden toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de diamanthaas toe en bak deze ongeveer 10 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de diamanthaas met de groenten.

Diamanthaas – allerhande

Geef een reactie

Schuiven naar boven