Cupcakes bloem

Cupcakes zijn een leuke en smakelijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Met deze recept voor cupcakes bloem kun je in een handomdraai een heerlijke verwennerij maken. Deze cupcakes zijn luchtig, smeuïg en heerlijk zoet.

Ingrediënten:

– 225 gram bloem

– 2 theelepels bakpoeder

– 1/2 theelepel zout

– 115 gram boter, op kamertemperatuur

– 200 gram suiker

– 2 eieren

– 1 theelepel vanille extract

– 120 ml melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de bloem, bakpoeder en zout in een kom en meng goed.

3. In een andere kom, klop de boter en suiker tot een luchtig mengsel.

4. Voeg de eieren, vanille extract en melk toe en klop tot een glad mengsel.

5. Voeg het bloemmengsel toe aan het boter-suiker-mengsel en mix tot een glad beslag.

6. Verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes en bak de cupcakes in de oven gedurende 20-25 minuten.

7. Laat de cupcakes afkoelen en garneer ze met poedersuiker of versier ze met glazuur.

Eet smakelijk!

Cupcakes bloem

Geef een reactie

Schuiven naar boven