Crepe suzette

Crepe Suzette is een klassiek Frans dessert dat bestaat uit dunne pannenkoeken die worden geserveerd met een saus van boter, sinaasappelsap, Grand Marnier en suiker. Het is een heerlijk dessert dat eenvoudig te maken is en een geweldige afsluiting van een maaltijd is. Hier is een recept voor Crepe Suzette dat u thuis kunt maken.

Ingrediënten:

– 8 eetlepels boter

– 1/2 kopje suiker

– 1/2 kopje sinaasappelsap

– 2 eetlepels Grand Marnier

– 8 crepes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Smelt de boter in een kleine steelpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de suiker, sinaasappelsap en Grand Marnier toe en roer tot de suiker is opgelost.

4. Leg de crepes in een ovenschaal en giet de saus erover.

5. Bak de crepes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

6. Serveer de crepes warm met extra saus.

Geniet van je Crepe Suzette!

Crepe suzette

Geef een reactie

Schuiven naar boven