Corndogs zijn een heerlijk en eenvoudig te maken snack. Ze zijn perfect voor een picknick, een barbecue of gewoon als een lekkere snack. In dit recept leer je hoe je zelf corndogs kunt maken.
Ingrediënten:
– 1 kopje maïsmeel
– 1 kopje bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje melk
– 1 ei
– 8 hotdogs
– 8 stokjes
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Meng in een kom de maïsmeel, bloem, bakpoeder en zout.
3. Voeg de melk en het ei toe en meng tot een glad beslag.
4. Steek de stokjes in de hotdogs.
5. Dip de hotdogs in het beslag en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
6. Bak de corndogs in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.
7. Serveer de corndogs warm met ketchup of mosterd.