Corn dogs

Corn dogs zijn een heerlijk en eenvoudig te maken snack. Ze zijn een perfecte snack voor een feestje of als tussendoortje. In dit recept leer je hoe je deze heerlijke corn dogs kunt maken.

Ingrediënten:

– 8 hotdogs
– 8 maïskolven
– 1 kop bloem
– 1 ei
– 1/2 kop melk
– 1/2 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel knoflookpoeder
– 1/4 theelepel uienpoeder
– 1/4 theelepel paprikapoeder
– 1/4 theelepel chilipoeder
– 1/4 theelepel komijnpoeder
– 1/4 theelepel korianderpoeder
– 1/4 theelepel gedroogde oregano
– 1/4 theelepel gedroogde basilicum
– 1/4 theelepel gedroogde peterselie
– 1/4 theelepel gedroogde tijm
– 1/4 theelepel gedroogde rozemarijn
– 1/4 theelepel gedroogde salie
– 1/4 theelepel gedroogde majoraan
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng in een kom de bloem, het ei, de melk, het bakpoeder, het zout en alle kruiden. Roer tot een glad beslag.

3. Steek de hotdogs in de maïskolven.

4. Dip de hotdogs in het beslag en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

5. Bestrijk de corn dogs met olijfolie.

6. Bak de corn dogs in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

7. Serveer de corn dogs warm met ketchup of mosterd.

Corn dogs

Geef een reactie

Schuiven naar boven