Corn dog

Corn dogs zijn een klassieke snack die je vaak op kermis of in een fastfood restaurant kunt krijgen. Ze zijn gemaakt van een worstje dat in een deeglaagje gedrenkt is en vervolgens gefrituurd. In dit recept leer je hoe je thuis een heerlijke corn dog kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 kopje bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 kopje maïzena
– 1/4 kopje suiker
– 1/2 kopje melk
– 1 ei
– 1/4 kopje olie
– 4 worstjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olie in een diepe pan op middelhoog vuur.

2. Meng in een kom de bloem, bakpoeder, zout, maïzena en suiker.

3. Voeg de melk, het ei en de olie toe en meng tot een glad deeg.

4. Haal de worstjes uit de verpakking en steek ze in het deeg.

5. Frituur de corn dogs in de olie totdat ze goudbruin zijn.

6. Laat de corn dogs afkoelen en serveer met ketchup of mosterd.

Eet smakelijk!

Corn dog

Geef een reactie

Schuiven naar boven