Coeur de boeuf

Coeur de boeuf is een heerlijke, sappige tomatensoort die perfect is voor het maken van een smaakvolle salade. Deze salade is eenvoudig te maken en is een lekkere aanvulling op elke maaltijd. Hieronder volgt een recept voor een coeur de boeuf salade met een frisse, zomerse smaak.

Ingrediënten:

– 2 coeur de boeuf tomaten

– 1 rode ui

– 2 teentjes knoflook

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel balsamicoazijn

– 1 eetlepel verse basilicum

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Snijd de tomaten in kleine blokjes en doe deze in een kom.

2. Snijd de rode ui in dunne ringen en voeg deze toe aan de tomaten.

3. Pers de knoflook en voeg deze toe aan de kom.

4. Voeg de olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

5. Laat de salade minstens een half uur staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.

6. Serveer de salade als bijgerecht bij een maaltijd of als een lekkere snack.

Coeur de boeuf

Geef een reactie

Schuiven naar boven