Chorizo worst

Chorizo worst is een heerlijke Spaanse worst die een heerlijke smaak heeft. Het is een perfecte aanvulling op veel gerechten, van salades tot pasta’s. In dit recept leer je hoe je een heerlijke chorizo worst kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram chorizo worst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel chilipoeder
– 1 theelepel oreganopoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de chorizo worst toe en bak tot deze gaar is.

4. Voeg de kruiden toe en roer goed om.

5. Leg de chorizo worst in een ovenschaal en zet deze in de oven. Bak de chorizo worst gedurende 15-20 minuten tot deze gaar is.

6. Serveer de chorizo worst warm met je favoriete bijgerechten.

Chorizo worst

Geef een reactie

Schuiven naar boven