Cheesecake framboos

Cheesecake framboos is een heerlijke, romige taart die perfect is voor elke gelegenheid. De combinatie van de zoete frambozen en de romige kaas maakt deze taart een echte traktatie. Deze cheesecake framboos is eenvoudig te maken en zal zeker een hit zijn bij je gasten. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 200 gram koekjes (bijvoorbeeld Digestive of Oreo)

– 100 gram boter

– 500 gram roomkaas

– 200 gram suiker

– 2 eieren

– 2 eetlepels vanille extract

– 200 gram frambozen

– 2 eetlepels maïzena

– 2 eetlepels citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Verkruimel de koekjes en meng deze met de gesmolten boter.

3. Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van een springvorm en druk het aan.

4. Bak de bodem 10 minuten in de oven.

5. Klop de roomkaas, suiker, eieren, vanille extract, maïzena en citroensap in een kom tot een glad mengsel.

6. Voeg de frambozen toe en meng alles goed door elkaar.

7. Giet het mengsel over de koekjesbodem en bak de cheesecake nog eens 30 minuten in de oven.

8. Laat de cheesecake afkoelen en serveer deze met wat extra frambozen.

Eet smakelijk!

Cheesecake framboos

Geef een reactie

Schuiven naar boven