Charmilla

Charmilla is een heerlijke, traditionele Portugese taart die wordt gemaakt met een krokant koekje, gevuld met een romige vulling van eieren, suiker, boter en citroen. Het is een perfecte traktatie voor een speciale gelegenheid of gewoon als een lekker tussendoortje. Hier is hoe je charmilla maakt.

Ingrediënten:

– 2 pakken krokante koekjes
– 4 eieren
– 1 kopje suiker
– 1/2 kopje boter
– 1/4 kopje citroensap

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Breek de koekjes in kleine stukjes en verdeel ze over de bodem van een 9-inch springvorm.

3. Klop de eieren, suiker, boter en citroensap in een kom tot een glad mengsel.

4. Giet het mengsel over de koekjes en bak de charmilla gedurende 30-35 minuten.

5. Laat de charmilla afkoelen voordat je hem serveert. Geniet ervan!

Charmilla

Geef een reactie

Schuiven naar boven