Charlotte russe luxe

Charlotte Russe Luxe is een heerlijke, luchtige dessert dat een perfecte afsluiting is voor een diner. Het is een klassieke Franse taart die bestaat uit een luchtige biscuitlaag, gevuld met een romige crème mousseline en versierd met vers fruit. Deze luxe versie van de charlotte russe is een echte traktatie en een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren.

Ingrediënten:

– 1 pakje biscuitmix
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 1/2 kopje boter
– 1/2 kopje suiker
– 1 theelepel vanille-extract
– 1/2 kopje room
– 1/2 kopje slagroom
– 1/2 kopje vers fruit (aardbeien, frambozen, blauwe bessen, etc.)

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Meng de biscuitmix, eieren, melk, boter, suiker en vanille-extract in een kom.

3. Vet een springvorm in met boter en giet het biscuitmengsel erin.

4. Bak de biscuitlaag gedurende 25-30 minuten in de oven. Laat afkoelen.

5. Klop de room en slagroom samen tot een luchtige crème.

6. Verdeel de crème over de biscuitlaag en verdeel het vers fruit erover.

7. Laat de charlotte russe minstens 2 uur in de koelkast staan voordat je het serveert.

Geniet van je Charlotte Russe Luxe!

Charlotte russe luxe

Geef een reactie

Schuiven naar boven