Champignon

Champignons zijn een veelzijdige en smakelijke ingrediënt die je in veel gerechten kunt gebruiken. In dit recept maken we een heerlijke champignon met knoflook en peterselie. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Perfect als bijgerecht of als hoofdgerecht met wat aardappelen of rijst. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 500 gram champignons
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de champignons en snijd ze in plakjes.

3. Doe de champignons in een ovenschaal en voeg de knoflook, olijfolie, peterselie, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de champignons in ongeveer 15 minuten gaar.

5. Serveer de champignons warm als bijgerecht of als hoofdgerecht met wat aardappelen of rijst.

Champignon

Geef een reactie

Schuiven naar boven