Champignon roerbakgroenten

Dit recept voor champignon roerbakgroenten is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in slechts 15 minuten klaar hebt. Het is een perfecte manier om je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen. De champignons en de andere groenten zijn gekruid met een mix van kruiden en gebakken in olijfolie. Serveer de roerbakgroenten met rijst of een andere zijgerecht naar keuze. Geniet ervan!

Ingrediënten:

– 200 gram champignons, in plakjes
– 1 ui, in halve ringen
– 1 paprika, in stukjes
– 1 courgette, in plakjes
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui, paprika, courgette en knoflook toe en bak de groenten gedurende 5 minuten.

3. Voeg de champignons toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Voeg de kruiden toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Roerbak de groenten nog eens 5 minuten totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de champignon roerbakgroenten met rijst of een ander zijgerecht naar keuze.

Champignon roerbakgroenten

Geef een reactie

Schuiven naar boven