Cevapcici

Cevapcici is een populaire gerecht uit de Balkan. Het is een kruidige, gegrilde vleesschotel die vaak wordt geserveerd met aardappelpuree, salade en knoflooksaus. Het is een eenvoudig gerecht om te maken en het is een geweldige manier om een smaakvolle maaltijd te maken. Hier is een recept voor cevapcici met korte intro.

Ingrediënten:
500 gram gemengd gehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 eetlepel paprikapoeder
1 theelepel zout
1 theelepel peper
2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Meng het gehakt met de knoflook, paprikapoeder, zout en peper.
3. Maak kleine balletjes van het gehaktmengsel en leg ze op een bakplaat.
4. Bestrijk de balletjes met olijfolie.
5. Bak de cevapcici in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.
6. Serveer de cevapcici met aardappelpuree, salade en knoflooksaus.

Eet smakelijk!

Cevapcici

Geef een reactie

Schuiven naar boven