Caramel cake

Caramel cake is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze cake is licht en luchtig, met een heerlijke karamel smaak. Het is een perfecte traktatie voor een verjaardag, een feestje of gewoon als een lekkere snack. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke caramel cake.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1 kopje suiker
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 2 eieren
– 1 theelepel vanille extract
– 1/2 kopje melk
– 1/2 kopje karamel saus

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met bloem.

3. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder, zout en suiker.

4. Voeg de gesmolten boter, eieren, vanille extract en melk toe en mix tot een glad beslag.

5. Voeg de karamel saus toe en mix tot alles goed gemengd is.

6. Giet het beslag in de cakevorm en bak in de oven gedurende 30-35 minuten.

7. Controleer met een satéprikker of de cake gaar is.

8. Laat de cake afkoelen en bestrijk met extra karamel saus.

9. Serveer en geniet van je heerlijke caramel cake!

Caramel cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven