Cannelloni

Cannelloni is een heerlijk Italiaans gerecht dat bestaat uit gevulde pasta-rolletjes die worden geserveerd met een saus. Het is een geweldige manier om een smakelijke maaltijd te maken die heerlijk is en eenvoudig te bereiden. In dit recept maken we cannelloni met een saus van tomaten, knoflook en basilicum.

Ingrediënten:

– 500 gram cannelloni
– 2 blikken tomatenblokjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Kook de cannelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

4. Voeg de tomatenblokjes, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Giet de cannelloni af en leg deze in een ovenschaal.

6. Giet de tomatensaus over de cannelloni en strooi de geraspte kaas erover.

7. Bak de cannelloni in de oven gedurende 20 minuten.

8. Serveer de cannelloni meteen.

Cannelloni

Geef een reactie

Schuiven naar boven