Cannelloni gehakt

Cannelloni met gehakt is een heerlijk Italiaans gerecht dat eenvoudig te maken is. Het is een perfecte maaltijd voor een avond met vrienden of familie. Het is een gerecht dat zowel kinderen als volwassenen zullen waarderen. Met deze recept kun je een heerlijke cannelloni met gehakt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 pak cannelloni

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Bak het gehakt samen met de ui en knoflook in een koekenpan.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten koken.

4. Vul de cannelloni met het gehaktmengsel.

5. Leg de cannelloni in een ovenschaal en giet er wat tomatensaus over.

6. Bak de cannelloni in de oven gedurende 25 minuten.

7. Serveer de cannelloni met wat extra tomatensaus en wat geraspte kaas.

Eet smakelijk!

Cannelloni gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven