Canape

Canape is een klassiek gerecht dat al eeuwenlang wordt geserveerd als een lekkere snack of als een voorgerecht. Het is een kleine, open sandwich die meestal wordt geserveerd op een klein stukje brood of toast. Canape kan worden gemaakt met een verscheidenheid aan ingrediënten, waaronder kaas, vlees, vis, groenten en zelfs zoete ingrediënten. In dit recept maken we een klassieke canape met kaas, ham en augurk.

Ingrediënten:

– 8 sneetjes witbrood
– 8 plakjes ham
– 8 plakjes kaas
– 8 augurken

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en leg op elk sneetje een plakje ham en kaas.

3. Bak de canape in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is.

4. Haal de canape uit de oven en leg op elk sneetje een augurk.

5. Serveer de canape warm.

Canape

Geef een reactie

Schuiven naar boven