Burger

Burger met kaas en bacon

Deze burger met kaas en bacon is een heerlijke maaltijd die iedereen zal smaken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis of als je gasten hebt. Je kunt de burger ook op een broodje serveren als je dat lekkerder vindt.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt
– 2 eetlepels Worcestershire saus
– 1 eetlepel mosterd
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 4 plakken bacon
– 4 plakken kaas
– 4 hamburgerbroodjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng het gehakt met de Worcestershire saus, mosterd, knoflookpoeder, zout en peper.

3. Maak 4 burgers van het gehaktmengsel.

4. Leg de burgers op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 15 minuten.

5. Bak de bacon in een koekenpan totdat deze knapperig is.

6. Leg de burgers op de hamburgerbroodjes en beleg ze met de bacon en kaas.

7. Serveer de burgers met je favoriete toppings.

Burger

Geef een reactie

Schuiven naar boven