Brownies cacaopoeder

Brownies met cacaopoeder zijn een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze brownies zijn heerlijk zacht en smeuïg, met een intense chocoladesmaak. Door het toevoegen van cacaopoeder worden de brownies nog lekkerder. Met dit recept kun je in een handomdraai een heerlijke brownie maken die je meteen kunt opeten.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 200 gram boter
– 3 eieren
– 250 gram suiker
– 1 theelepel vanille extract
– 1 theelepel zout
– 150 gram bloem
– 2 eetlepels cacaopoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur.

3. Klop de eieren, suiker, vanille extract en zout in een kom tot een luchtig mengsel.

4. Voeg het chocolade-boter mengsel toe aan het eimengsel en roer goed door.

5. Voeg de bloem en cacaopoeder toe en roer tot een glad beslag.

6. Vet een ovenschaal in en giet het beslag erin.

7. Bak de brownies in de oven gedurende 25-30 minuten.

8. Laat de brownies afkoelen en geniet ervan!

Brownies cacaopoeder

Geef een reactie

Schuiven naar boven