Brownie miljuschka

Brownie Miljuschka is een heerlijke, zachte en smeuïge brownie met een knapperige bovenkant. Het is een perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Deze brownie is gemakkelijk te maken en heeft een heerlijke chocoladesmaak. Hieronder volgt het recept voor Brownie Miljuschka.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 200 gram boter
– 4 eieren
– 200 gram suiker
– 1 theelepel vanille extract
– 150 gram bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 2 eetlepels cacaopoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Smelt de chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur.

3. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

4. Voeg het vanille extract toe aan het eimengsel.

5. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe aan het eimengsel en mix goed.

6. Voeg de bloem, bakpoeder en cacaopoeder toe en mix tot een glad beslag.

7. Vet een ovenschaal in en giet het beslag erin.

8. Bak de brownie in de oven gedurende 25-30 minuten.

9. Laat de brownie afkoelen en serveer.

Brownie miljuschka

Geef een reactie

Schuiven naar boven