Broodje carpaccio

Broodje carpaccio is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een lekkere lunch of snack die je gemakkelijk kunt meenemen naar school of werk. Het broodje is gevuld met carpaccio, een dun gesneden rauwe ossenhaas, en is afgemaakt met een frisse salade en een lekkere dressing. Hieronder volgt het recept voor broodje carpaccio.

Ingrediënten:

– 2 sneetjes witbrood
– 100 gram carpaccio
– 1 komkommer
– 1 tomaat
– 1 rode ui
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 eetlepel balsamicoazijn
– 1 eetlepel mayonaise
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Snijd de komkommer, tomaat en rode ui in kleine stukjes.

2. Meng de olijfolie, balsamicoazijn, mayonaise, zout en peper in een kom.

3. Rooster de sneetjes witbrood.

4. Beleg de sneetjes witbrood met de carpaccio.

5. Verdeel de komkommer, tomaat en rode ui over de sneetjes.

6. Giet de dressing over de sneetjes.

7. Serveer de broodjes carpaccio direct.

Eet smakelijk!

Broodje carpaccio

Geef een reactie

Schuiven naar boven