Braadlappen

Braadlappen zijn een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je de perfecte braadlappen kunt maken. We gebruiken een combinatie van kruiden en specerijen om de smaak te versterken, en een korte tijd in de oven om het vlees mals en sappig te maken. Met deze simpele stappen kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 4 braadlappen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de braadlappen op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie.

3. Meng alle kruiden en specerijen in een kom en strooi het mengsel over de braadlappen.

4. Bak de braadlappen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat het vlees gaar is.

5. Serveer de braadlappen met je favoriete bijgerechten.

Eet smakelijk!

Braadlappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven