Bloemkool zonder koolhydraten

Bloemkool is een veelzijdige groente die een gezonde en lekkere maaltijd kan maken zonder koolhydraten. Het is een goede bron van vezels, vitamine C en andere voedingsstoffen. In dit recept maken we een heerlijke bloemkoolgerecht zonder koolhydraten. We gebruiken een paar eenvoudige ingrediënten om een smakelijke maaltijd te maken die je helemaal vol zal laten voelen.

Ingrediënten:

– 1 bloemkool

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1/4 kopje geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de bloemkool in kleine stukjes en leg ze op een bakplaat.

3. Besprenkel de bloemkool met olijfolie en bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Rooster de bloemkool in de oven gedurende 20 minuten.

5. Haal de bloemkool uit de oven en bestrooi met geraspte kaas.

6. Zet de bloemkool nog 5 minuten terug in de oven totdat de kaas gesmolten is.

7. Serveer de bloemkool warm.

Bloemkool zonder koolhydraten

Geef een reactie

Schuiven naar boven