Bloemkool kerrie ei

Bloemkool kerrie ei is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het snel en gemakkelijk te bereiden is. Het is een heerlijke combinatie van bloemkool, kerrie en ei, die samen een smaakvolle maaltijd vormen. Hieronder volgt het recept voor bloemkool kerrie ei.

Ingrediënten:

– 1 bloemkool
– 2 eieren
– 2 eetlepels kerriepoeder
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en leg deze op een bakplaat.

3. Bestrooi de bloemkool met kerriepoeder, zout en peper.

4. Giet de olijfolie over de bloemkool en meng alles goed door elkaar.

5. Bak de bloemkool in de oven gedurende 20 minuten.

6. Breng intussen een pan met water aan de kook en kook de eieren gedurende 8 minuten.

7. Haal de bloemkool uit de oven en verdeel deze over twee borden.

8. Pel de eieren en verdeel deze over de borden.

9. Serveer de bloemkool kerrie ei meteen.

Eet smakelijk!

Bloemkool kerrie ei

Geef een reactie

Schuiven naar boven