Bloemkool italiaans

Bloemkool is een veelzijdige groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt bloemkool Italiaans bereid, met een heerlijke combinatie van kruiden en kaas. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 1 bloemkool

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel Italiaanse kruiden

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en leg deze in een ovenschaal.

3. Voeg de olijfolie, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

4. Bestrooi de bloemkool met de geraspte kaas.

5. Bak de bloemkool in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kaas goudbruin is.

6. Serveer de bloemkool Italiaans direct uit de oven.

Bloemkool italiaans

Geef een reactie

Schuiven naar boven