Bloemkool en broccoli

Bloemkool en broccoli zijn twee veelzijdige groenten die een heerlijke maaltijd kunnen maken. In dit recept combineren we de twee groenten met een paar andere ingrediënten om een smakelijke en gezonde maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 1 bloemkool
– 1 broccoli
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de bloemkool en broccoli in kleine stukjes.

3. Leg de bloemkool en broccoli op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

5. Rooster de bloemkool en broccoli in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de groenten gaar zijn.

6. Serveer de bloemkool en broccoli warm.

Bloemkool en broccoli

Geef een reactie

Schuiven naar boven