Bleekselderij

Bleekselderij is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt bleekselderij gebakken met knoflook en kruiden, waardoor het een heerlijke, smaakvolle bijgerecht maakt. Het is eenvoudig te maken en het is een gezonde optie voor een maaltijd. Dit recept is voor 4 personen.

Ingrediënten:

– 2 stengels bleekselderij, in plakjes gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakjes bleekselderij op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bestrooi met de knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper.

4. Bak de bleekselderij in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de plakjes goudbruin en knapperig zijn.

5. Serveer warm als bijgerecht.

Bleekselderij

Geef een reactie

Schuiven naar boven