Bietensap

Bietensap is een heerlijke, gezonde drank die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een goede bron van vezels, vitamine C, foliumzuur en mineralen. Het is ook een geweldige manier om je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen. Met dit recept kun je een verfrissende, zoete bietensap maken die je helemaal naar je zin maakt.

Ingrediënten:

– 2 grote bieten

– 2 appels

– 2 wortels

– 2 citroenen

– 2 eetlepels honing

– 2 eetlepels gemberpoeder

– 2 eetlepels kaneel

– 2 eetlepels kurkuma

– 2 eetlepels zout

– 2 liter water

Bereidingswijze:

1. Was de bieten, appels, wortels en citroenen grondig.

2. Schil de bieten, appels en wortels en snijd ze in kleine stukjes.

3. Doe de stukjes biet, appel, wortel en citroen in een blender.

4. Voeg de honing, gemberpoeder, kaneel, kurkuma en zout toe en blend tot een gladde massa.

5. Voeg het water toe en blend nogmaals.

6. Zeef de sap door een fijne zeef.

7. Serveer de bietensap met ijs of gekoeld.

Geniet van je verfrissende bietensap!

Bietensap

Geef een reactie

Schuiven naar boven