Biefstukreepjes met roerbakgroenten

Biefstukreepjes met roerbakgroenten is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond. De biefstukreepjes zijn sappig en smaakvol, terwijl de roerbakgroenten een knapperige bite geven. Hier volgt het recept.

Ingrediënten:

– 500 gram biefstukreepjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 groene paprika, in blokjes
– 1 courgette, in plakjes
– 1 blikje maïs
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel gemberpoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de biefstukreepjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

3. Voeg de ui, knoflook, paprika’s, courgette en maïs toe en roerbak alles voor ongeveer 5 minuten.

4. Voeg de sojasaus, sesamolie, gemberpoeder, zout en peper toe en roerbak nog eens 5 minuten.

5. Serveer de biefstukreepjes met roerbakgroenten met rijst of noodles.

Biefstukreepjes met roerbakgroenten

Geef een reactie

Schuiven naar boven