Biefstukpuntjes

Biefstukpuntjes zijn een heerlijk en makkelijk gerecht om te maken. Ze zijn perfect als bijgerecht of als hoofdgerecht met een salade of aardappelen. In dit recept worden de biefstukpuntjes gebakken in een pan met knoflook, ui, paprika en tomaten. Het resultaat is een smaakvolle maaltijd die iedereen zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram biefstukpuntjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui, knoflook, paprika en tomaten toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de biefstukpuntjes toe en bak deze ongeveer 10 minuten, of totdat ze gaar zijn.

4. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de biefstukpuntjes met een salade of aardappelen.

Biefstukpuntjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven