Biefstukpuntjes met champignons

Biefstukpuntjes met champignons is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. De biefstukpuntjes worden gebakken in een pan met champignons en een klein beetje olie. De smaak wordt versterkt door het toevoegen van wat knoflook, zout en peper. Serveer de biefstukpuntjes met champignons met wat aardappelpuree of rijst en je hebt een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram biefstukpuntjes
– 250 gram champignons, in plakjes
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de biefstukpuntjes toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

3. Voeg de champignons toe en bak ze samen met de biefstukpuntjes.

4. Voeg de knoflook toe en bak nog een paar minuten.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de biefstukpuntjes met champignons met wat aardappelpuree of rijst.

Biefstukpuntjes met champignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven