Biefstuk

Biefstuk is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke biefstuk kunt maken met een knapperige korst en een sappig binnenste.

Ingrediënten:

– 2 biefstukken
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de biefstukken op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de biefstukken met het zout, peper en knoflookpoeder.

4. Bak de biefstukken in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de biefstukken gaar zijn.

5. Haal de biefstukken uit de oven en laat ze 5 minuten rusten voordat je ze serveert.

Eet smakelijk!

Biefstuk

Geef een reactie

Schuiven naar boven