Bataat

Bataat is een heerlijk en gezond ingrediënt dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke bataat met knoflook en kruiden kunt maken. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 2 grote bataat
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de bataat en snijd deze in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Leg de plakjes bataat op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Voeg de knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

5. Bak de bataat in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de plakjes mooi goudbruin zijn.

6. Serveer de bataat met knoflook en kruiden warm.

Bataat

Geef een reactie

Schuiven naar boven