Banketbakkersroom

Banketbakkersroom is een heerlijke, romige en luchtige vulling die vaak wordt gebruikt voor taarten, gebak en andere zoete lekkernijen. Het is een klassieker die al generaties lang wordt gemaakt en geserveerd. Met deze recept kun je eenvoudig een heerlijke banketbakkersroom maken.

Ingrediënten:

– 250 gram boter

– 250 gram poedersuiker

– 4 eieren

– 2 eetlepels vanille extract

– 2 eetlepels bloem

– 2 eetlepels melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de boter en poedersuiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de eieren, vanille extract, bloem en melk toe en klop alles goed door elkaar.

4. Vet een ovenschaal in en giet het mengsel erin.

5. Bak de banketbakkersroom in de oven gedurende 25-30 minuten.

6. Laat de banketbakkersroom afkoelen en serveer.

Banketbakkersroom

Geef een reactie

Schuiven naar boven